BELLPUIG ONLINE

Es una proposta per a promocionar i donar suport a les empreses, serveis i comerços de Bellpuig.

         

 

És una plataforma que aposta pel dinamisme i posada a el dia dels petits negocis, pimes i autònoms locals en el seu esforç per augmentar les vendes i el consum.

Actualment, el petit comerç i negocis locals es troben en una situació de desavantatge davant d'altres fórmules comercials dirigides per les grans superfícies i grans cadenes tèxtils, de mobles, d'alimentació, etc., Això ens ratifica que el màrqueting online s'ha convertit en una eina gairebé

imprescindible per al desenvolupament actual dels petits negocis i negocis locals.

En aquesta línia sorgeix Bellpuig Online, amb el propòsit d'ajudar al teixit empresarial, de serveis i comerç, en la seva actualització en el món de les tecnologies per guanyar visibilitat a google i xarxes socials, a més de proporcionar el seu aparador i catàleg virtual

Bellpuig Online consta d'una pàgina web i aplicació mòbil per a les diverses plataformes, mòbil, tablet, ordinador, Tv, etc, on l’empresa, servei o comerç es dóna d'alta a la plataforma amb un sol clic, omple el seu perfil amb les dades (adreça, telèfon, descripció ...) i pot publicar tots els seus productes

directament.

Senzill i fàcil, des del teu propi ordinador, Tablet o telèfon,  gestiones la teva pagina, botiga, productes, catàleg, consultes de clients, vendes i comandes.

 

           

           

 Avantatges i característiques 

 

Disposar d'aquesta botiga online és una manera d’actualitzar-se i diferenciar-se en un mercat canviant que cada vegada té més presència a internet.

 

1.El teu negoci al mòbil de tots. 

Els usuaris locals poden buscar on trobar el que necessiten des del seu mòbil a través de la tenda online a qualsevol moment.

 

2. Aparador virtual.

Els usuaris poden veure a la botiga online els serveis, productes, ofertes, promocions, descomptes, sortejos o esdeveniments que cada empresa, servei o comerç, publica en el seu propi espai.

3. Major accessibilitat.

A través de la botiga online els usuaris poden posar-se en contacte amb els negocis i preguntar per algun producte o servei sense necessitat d'anar al seu espai físic. A més, apareixen les dades d'ubicació i horaris perquè tot interessat sàpiga on i quan anar de manera clara.

 

4. Plataforma multi professional.

Poden adherir-s’hi negocis, pimes i autònoms sigui quin sigui el seu sector d'activitat.

 

5. Eina fàcil e intuïtiva.

L'aplicació és molt senzilla de gestionar tant per als usuaris com per als negocis i empreses.

 

6. Panell de gestió senzill.

Cada negoci, empresa o comerç té accés al seu propi panell de gestió des d'on publicar de manera automàtica seus productes, serveis, ofertes ...

 

7. Fidelitzar clients.

Arribar als clients i oferir-los el millor servei i tracte garante